loading

IHT Systems Elektrotechniek
IHT Systems Elektrotechniek
26 Google reviews
Daniel Bruin
Daniel Bruin
2023-10-12
Wat een top gozer is Max, super snel super netjes en eerlijke prijzen. Zonder probleem dook hij in onze met eps korrels gevulde kruipruimte om een kabel te trekken. Erg blij met zijn geleverde werk.
Tayfun Dogan
Tayfun Dogan
2023-10-05
Max doet zijn werk uitstekend ! Top bedrijf voor mij geen ander meer !
Jan van Silfhout
Jan van Silfhout
2023-08-25
Zeer snelle reactie gehad op mijn aanvraag een Wallbox te installeren. Werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en correct uitgevoerd tegen een zeer schappelijk uurtarief. Max is een absolute aanrader en ik zal hem zeker weer inhuren als er weer iets aan de elektra gedaan moet worden.
Steffan Berg
Steffan Berg
2023-08-17
Goede professionele installateur, goede service. Ook bij problemen wordt je direct en goed geholpen.
Henk Ouwendijk
Henk Ouwendijk
2023-08-09
We kunnen er een lang verhaal van maken maar hij levert super werk! Het is een vakman en hij is vriendelijk en spontaan. Top!!!! Gr Henk en Marianne.
Peter Rademaker
Peter Rademaker
2023-08-03
Max heeft ons snel en professioneel geholpen met de aansluiting van onze spa. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!
Janette
Janette
2023-07-17
Max rageert snel en is duidelijk met het maken van afspraken. Zeker aan te raden!
Kai Steegmann
Kai Steegmann
2023-07-12
Het is prettig communiceren met Max van IHT. Hij reageert snel en zorgvuldig, komt zijn afspraken strak na, komt met een heldere offerte en levert keurig werk. In ons geval een nette nieuwe groepenkast waar we mee vooruit kunnen. Professionele vakman en prettig in de omgang. Fam. Steegmann, Rhenen

Airco

Wie wil besparen op de kosten voor gas doet dat het makkelijkste door de woning efficiënter te verwarmen. Omdat de verwarming ongeveer 75% van het totale gasverbruik veroorzaakt, is het gebruik van een airconditioner als verwarming een goede oplossing. U verwarmt uw huis dan met met elektriciteit. Zo verbruikt uw cv minder gas of kunt u volstaan met een minder grote warmtepomp. Ondanks de extra stroom die u met een airco gebruikt is het, gezien de huidige energieprijzen, alsnog fors goedkoper dan verwarmen met gas.

Waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van een airco zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Het is belangrijk om de grootte van de ruimte te kennen waar u de airco wilt installeren, omdat u dan de juiste grootte airco kunt kiezen. Daarnaast moet u overwegen welk type airco het beste past bij uw situatie en welk merk het meest geschikt is. U kunt ook overwegen om te kijken naar het energieverbruik en de geluidsniveaus van de airco’s.

Merk Airco

Er zijn veel verschillende merken die airconditioners aanbieden. Enkele van de populairste merken zijn Mitsubishi en LG bieden betrouwbare airconditioners van hoge kwaliteit die een lange levensduur hebben. Het is belangrijk om de specificaties van de verschillende modellen te vergelijken voordat u een beslissing neemt over welk merk u wilt kopen.

 
× Kunnen we u helpen?