loading

IHT Systems Elektrotechniek
IHT Systems Elektrotechniek
26 Google reviews
Daniel Bruin
Daniel Bruin
2023-10-12
Wat een top gozer is Max, super snel super netjes en eerlijke prijzen. Zonder probleem dook hij in onze met eps korrels gevulde kruipruimte om een kabel te trekken. Erg blij met zijn geleverde werk.
Tayfun Dogan
Tayfun Dogan
2023-10-05
Max doet zijn werk uitstekend ! Top bedrijf voor mij geen ander meer !
Jan van Silfhout
Jan van Silfhout
2023-08-25
Zeer snelle reactie gehad op mijn aanvraag een Wallbox te installeren. Werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en correct uitgevoerd tegen een zeer schappelijk uurtarief. Max is een absolute aanrader en ik zal hem zeker weer inhuren als er weer iets aan de elektra gedaan moet worden.
Steffan Berg
Steffan Berg
2023-08-17
Goede professionele installateur, goede service. Ook bij problemen wordt je direct en goed geholpen.
Henk Ouwendijk
Henk Ouwendijk
2023-08-09
We kunnen er een lang verhaal van maken maar hij levert super werk! Het is een vakman en hij is vriendelijk en spontaan. Top!!!! Gr Henk en Marianne.
Peter Rademaker
Peter Rademaker
2023-08-03
Max heeft ons snel en professioneel geholpen met de aansluiting van onze spa. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!
Janette
Janette
2023-07-17
Max rageert snel en is duidelijk met het maken van afspraken. Zeker aan te raden!
Kai Steegmann
Kai Steegmann
2023-07-12
Het is prettig communiceren met Max van IHT. Hij reageert snel en zorgvuldig, komt zijn afspraken strak na, komt met een heldere offerte en levert keurig werk. In ons geval een nette nieuwe groepenkast waar we mee vooruit kunnen. Professionele vakman en prettig in de omgang. Fam. Steegmann, Rhenen

Zonnepanelen

De keuze voor zonnepanelen kopen levert je veel op. Je bent minder afhankelijk van het energienet en wordt meer zelfvoorzienend. Wel zo prettig in deze tijd. Maak kennis met de voordelen van zonnepanelen.

✓ Zonnepanelen volledig in eigen beheer
✓ Vanaf de eerste dag 100% besparen op energiekosten
✓ Geld verdienen tot ver na de terugverdientijd
✓ Een significante waardestijging van de woning

De voordelen van zonnepanelen komen zeker in deze tijd steeds duidelijker naar voren.
Met 
eigen, 100% duurzame energie uit zonnepanelen bespaar je al zeker honderden euro’s per jaar. Een investering die zichzelf snel terugverdient.

Jinko 435WP Full Black

Jinko één van ‘s werelds grootste zonne- energiebedrijven. Het vermogen en de kwaliteit van de zonnepanelen bepalen uw rendement.

Hoogwaardige prestaties garanderen dat u een optimale kostenbesparing behaalt met uw dak. Jinko 435WP Full Black gaan langer mee en hebben een hoog uithoudingsvermogen.

De zonnepanelen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normering in de markt door het Duitse testinstituut TÜV.

U geniet van 25 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van minstens nog 85% na 25 jaar!

Rendement van Zonnepanelen

De opbrengst en het rendement van zonnepanelen wordt berekend op basis van het vermogen in Wattpiek en de verwachte opbrengst van zonnepanelen in kWh (kilowattuur). Op basis van de huidige energieprijzen zullen jouw zonnepanelen zorgen voor een gemiddelde besparing hoger dan 1.000 euro per jaar. En omdat je de zonnepanelen vanaf dag 1 in eigen beheer hebt, geniet je direct van alle voordelen. Investeren in zonnepanelen met de belofte van een korte terugverdientijd.

Altijd inzicht met onze app!

U kunt de prestaties van uw zonnepanelen
controleren. Hiervoor krijgt u toegang tot onze monitoring app.

Dankzij onze slimme app heeft u altijd live inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen, controleert u uw verbruik en krijgt u een melding als er een storing is. Hierdoor kunt u uw energieverbruik optimaliseren, waardoor het geld bespaart én bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

× Kunnen we u helpen?