loading

IHT Systems Elektrotechniek
IHT Systems Elektrotechniek
26 Google reviews
Daniel Bruin
Daniel Bruin
2023-10-12
Wat een top gozer is Max, super snel super netjes en eerlijke prijzen. Zonder probleem dook hij in onze met eps korrels gevulde kruipruimte om een kabel te trekken. Erg blij met zijn geleverde werk.
Tayfun Dogan
Tayfun Dogan
2023-10-05
Max doet zijn werk uitstekend ! Top bedrijf voor mij geen ander meer !
Jan van Silfhout
Jan van Silfhout
2023-08-25
Zeer snelle reactie gehad op mijn aanvraag een Wallbox te installeren. Werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en correct uitgevoerd tegen een zeer schappelijk uurtarief. Max is een absolute aanrader en ik zal hem zeker weer inhuren als er weer iets aan de elektra gedaan moet worden.
Steffan Berg
Steffan Berg
2023-08-17
Goede professionele installateur, goede service. Ook bij problemen wordt je direct en goed geholpen.
Henk Ouwendijk
Henk Ouwendijk
2023-08-09
We kunnen er een lang verhaal van maken maar hij levert super werk! Het is een vakman en hij is vriendelijk en spontaan. Top!!!! Gr Henk en Marianne.
Peter Rademaker
Peter Rademaker
2023-08-03
Max heeft ons snel en professioneel geholpen met de aansluiting van onze spa. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!
Janette
Janette
2023-07-17
Max rageert snel en is duidelijk met het maken van afspraken. Zeker aan te raden!
Kai Steegmann
Kai Steegmann
2023-07-12
Het is prettig communiceren met Max van IHT. Hij reageert snel en zorgvuldig, komt zijn afspraken strak na, komt met een heldere offerte en levert keurig werk. In ons geval een nette nieuwe groepenkast waar we mee vooruit kunnen. Professionele vakman en prettig in de omgang. Fam. Steegmann, Rhenen

Elektrotechniek

Elektriciteit is tegenwoordig onmisbaar in elke woning en in elk bedrijfspand. Wanneer u aan het verbouwen bent of een aanbouw plaatst, moet er vanzelfsprekend ook elektra geïnstalleerd worden. Dit is iets wat op een veilige manier moet gebeuren. Onze elektriciens hebben hier ervaring mee en kunnen de elektra in uw huis of bedrijfspand op een veilige manier installeren. Een vakkundige installatie is belangrijk om problemen later te voorkomen.

Om een probleem aan uw elektra op de juiste wijze te verhelpen, is een ervaren elektricien gewenst. De medewerkers hebben niet alleen een schat aan ervaring, maar worden daarnaast ook telkens geschoold. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij uw problemen op moeten lossen. Het verhelpen van problemen aan uw elektra duurt bij ons geen uren. Wij doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ervaart van het probleem. Twijfel dan ook niet wanneer u problemen aan uw elektra heeft, maar schakel onze elektricien in.

Inductie aansluiting (Perilex)

Koken op een inductiekookplaat wordt steeds populairder in Nederland, en dat is maar goed ook. Het koken op gas of op een elektrische kookplaat is namelijk een stuk minder energiezuinig. Bij inductie wordt er op zo’n manier gewerkt, dat enkel de pan verhit wordt, en niet de kookplaat zelf. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte en energie verloren gaat aan de licht. Hierdoor is het ook een stuk veiliger rondom huisdieren of kleine kinderen. Deze zullen niet zomaar hun handen branden aan een hete kookplaa

Schade voorkomen

Financiële en materiële schade door slecht onderhouden elektra moet voorkomen worden. Hier moet u denken aan zaken als losliggende aansluitpunten, vervuilde schakelaars en verdeelkasten en blootliggende bedrading. Al deze voorbeelden kunnen gevaarlijk zijn en in sommige gevallen zelfs brand tot gevolg hebben. Hierdoor kan veel (onnodige) schade ontstaan. Om dit alles te voorkomen kunt u ons inschakelen.

Krachtstroom

Bepaalde apparatuur heeft een grote energiebehoefte, zoals kookapparaten, een elektrische warmtepomp of een jacuzzi. Een stopcontact met 230 volt is meestal niet genoeg voor deze apparaten. Je kunt dan beter krachtstroom aanleggen. Voor deze apparaten moeten er speciale stopcontacten aangelegd worden. Krachtstroom is niets meer dan een krachtigere stroomsoort. Bij krachtstroom krijg je een spanning van 400 volt.

Groepenkast

In veel oudere huizen zijn het aantal groepen niet voldoende voor het aantal grootverbruikers dat de meeste mensen tegenwoordig in huis hebben. Daarom moet een groepenkast, ook wel stoppenkast genoemd, vaak uitgebreid worden. Met het uitbreiden van een groepenkast moet vaak de oude groepenkast vervangen worden door een nieuwe groepenkast, met name in oudere huizen. Soms moet de groepenkast ook vervangen worden omdat deze simpelweg verouderd is. Ook uw meterkast verplaatsen is mogelijk bij ons.

De belangrijkste aandachtspunten wanneer u uw groepenkast wil laten uitbreiden of vervangen zijn allereerst hoeveel groepen u nodig heeft en of u een 1 fase of 3 fase groepenkast heeft of nodig denkt te hebben. Dit is al uitgebreid besproken, andere aandachtspunten die hier zullen worden besproken zijn: de aardlekschakelaar, het ansluiten, de veiligheid en wat u zelf kunt doen om het vervangen of uitbreiden van de groepenkast makkelijker te maken voor de elektricien.

In een groepenkast zitten veel noodzakelijke onderdelen. Denk aan een hoofdschakelaar, deze zorgt voor extra veiligheid, wanneer u kortsluiting heeft kunt u namelijk alle stroom in uw woning in één keer uitzetten. Ook een aardlekschakelaar met bijbehorende aardpen zijn noodzakelijk en zorgen voor een goede stroomverdeling over uw groepen zodat de kans op overbelasting of het doorbranden van apparaten sterk minimaal wordt. Sinds 1976 is het hebben van een aardlekschakelaar verplicht, maar sommige oudere stoppenkasten in oudere huizen hebben dit nog niet. Dit is levensgevaarlijk en daarom moeten deze groepenkasten vernieuwd worden.

Er zijn verschillende soorten groepenkasten waar u uit kunt kiezen. We bespreken de beste en meest voorkomende groepenkasten. ABB groepenkasten zijn in Nederland erg populair. Een van de meest populaire A-merken is Hafonorm. Deze ABB groepenkasten zijn ontworpen om een snelle installatie te bevorderen en heeft een logische indeling. Een nette en toekomst bestendige groepenkast.

× Kunnen we u helpen?