loading

IHT Systems Elektrotechniek
IHT Systems Elektrotechniek
26 Google reviews
Daniel Bruin
Daniel Bruin
2023-10-12
Wat een top gozer is Max, super snel super netjes en eerlijke prijzen. Zonder probleem dook hij in onze met eps korrels gevulde kruipruimte om een kabel te trekken. Erg blij met zijn geleverde werk.
Tayfun Dogan
Tayfun Dogan
2023-10-05
Max doet zijn werk uitstekend ! Top bedrijf voor mij geen ander meer !
Jan van Silfhout
Jan van Silfhout
2023-08-25
Zeer snelle reactie gehad op mijn aanvraag een Wallbox te installeren. Werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en correct uitgevoerd tegen een zeer schappelijk uurtarief. Max is een absolute aanrader en ik zal hem zeker weer inhuren als er weer iets aan de elektra gedaan moet worden.
Steffan Berg
Steffan Berg
2023-08-17
Goede professionele installateur, goede service. Ook bij problemen wordt je direct en goed geholpen.
Henk Ouwendijk
Henk Ouwendijk
2023-08-09
We kunnen er een lang verhaal van maken maar hij levert super werk! Het is een vakman en hij is vriendelijk en spontaan. Top!!!! Gr Henk en Marianne.
Peter Rademaker
Peter Rademaker
2023-08-03
Max heeft ons snel en professioneel geholpen met de aansluiting van onze spa. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!
Janette
Janette
2023-07-17
Max rageert snel en is duidelijk met het maken van afspraken. Zeker aan te raden!
Kai Steegmann
Kai Steegmann
2023-07-12
Het is prettig communiceren met Max van IHT. Hij reageert snel en zorgvuldig, komt zijn afspraken strak na, komt met een heldere offerte en levert keurig werk. In ons geval een nette nieuwe groepenkast waar we mee vooruit kunnen. Professionele vakman en prettig in de omgang. Fam. Steegmann, Rhenen

Laadpaal

Met een laadpaal aan huis laad je snel en gemakkelijk je elektrische auto op. Geen gedoe meer met openbare laadpalen of een verlengsnoer door het raam. Bovendien ben je meestal goedkoper uit doordat je de stroomprijs betaalt die je met je eigen energieleverancier hebt afgesproken. Dat tarief is een heel stuk lager dan wat je bij openbare laadpalen betaalt.

Onze elektriciens zijn volledig op de hoogte van de NEN-1010 en NEN-3110 voorschriften en zorgen ervoor dat de installatie van de laadpaal veilig en volgens alle normen wordt uitgevoerd.

Tesla Laadpaal

Wall Connector is onze handige oplossing voor het opladen van Tesla’s en elektrische voertuigen van andere merken. Hij is ontworpen voor huizen, appartementen, horecagelegenheden en bedrijven en kan dankzij het lichtgewicht ontwerp op vele manieren zowel binnen als buiten worden gemonteerd en op verschillende soorten elektrische installaties worden aangesloten.

  • Compatibel met alle elektrische voertuigen met een Type 2-laadpoort
  • Plan, beheer en volg het opladen via de Tesla-app
  • Wifi-connectiviteit voor draadloze firmware-updates
  • Tot 71 km bereik per laaduur
  • Tot 22 kW bij een driefasen-elektriciteitsnet
  • Power sharing bij gebruik van meerdere Wall Connectors
  • Eenvoudig aan te sluiten op een eenfase- of driefasen-elektriciteitsnet
  • Kabellengte 7,3 m
× Kunnen we u helpen?