loading

IHT Systems Elektrotechniek
IHT Systems Elektrotechniek
26 Google reviews
Daniel Bruin
Daniel Bruin
2023-10-12
Wat een top gozer is Max, super snel super netjes en eerlijke prijzen. Zonder probleem dook hij in onze met eps korrels gevulde kruipruimte om een kabel te trekken. Erg blij met zijn geleverde werk.
Tayfun Dogan
Tayfun Dogan
2023-10-05
Max doet zijn werk uitstekend ! Top bedrijf voor mij geen ander meer !
Jan van Silfhout
Jan van Silfhout
2023-08-25
Zeer snelle reactie gehad op mijn aanvraag een Wallbox te installeren. Werkzaamheden zijn zeer netjes, snel en correct uitgevoerd tegen een zeer schappelijk uurtarief. Max is een absolute aanrader en ik zal hem zeker weer inhuren als er weer iets aan de elektra gedaan moet worden.
Steffan Berg
Steffan Berg
2023-08-17
Goede professionele installateur, goede service. Ook bij problemen wordt je direct en goed geholpen.
Henk Ouwendijk
Henk Ouwendijk
2023-08-09
We kunnen er een lang verhaal van maken maar hij levert super werk! Het is een vakman en hij is vriendelijk en spontaan. Top!!!! Gr Henk en Marianne.
Peter Rademaker
Peter Rademaker
2023-08-03
Max heeft ons snel en professioneel geholpen met de aansluiting van onze spa. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!
Janette
Janette
2023-07-17
Max rageert snel en is duidelijk met het maken van afspraken. Zeker aan te raden!
Kai Steegmann
Kai Steegmann
2023-07-12
Het is prettig communiceren met Max van IHT. Hij reageert snel en zorgvuldig, komt zijn afspraken strak na, komt met een heldere offerte en levert keurig werk. In ons geval een nette nieuwe groepenkast waar we mee vooruit kunnen. Professionele vakman en prettig in de omgang. Fam. Steegmann, Rhenen

Netwerk En ICT

Zowel als ondernemer, als ook als particulier maakt u dagelijks gebruik van een telefoon- en internetverbinding binnen uw woning of bedrijfspand. Het is belangrijk dat een data netwerk op de juiste wijze wordt aangelegd, om storingen te voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het aansluiten van het datanetwerk al te maken krijgt met een haperende internetverbinding. Onze elektricien helpt u graag met de aanleg van een data netwerk in Veenendaal en omgeving. Door de expertise die onze elektriciens hebben in het aanleggen van data netwerken, wordt de kans op complicaties minimaal.

Onze wifi netwerken kunnen snelheden behalen tot wel 4.8Gbps, dat is dermate snel dat zelfs de snelste internet verbinding bij u thuis dit niet eens zal halen. Een gemiddelde woning heeft 100Mb internet, dat doen onze wifi zenders met 2 vingers in de neus.

Deurbel

Een video deurbel is een waardevolle toevoeging aan je smarthome, naast dat je weet wie voor de deur staat kan je het ook als beveiligingscamera inzetten. Met onze installatieservice ben je er zeker van dat je slimme video deurbel het direct doet na installatie. Heb je nog geen slimme video deurbel? Wij leveren ook slimme video deurbel naar keuze inclusief installatieservice.

× Kunnen we u helpen?